2011 m. gegužės 23 d., pirmadienis

Siuvimo pagrindų sąrašas (pamokėlės anglų k.)

            Į pašto dėžutę gaunamų dienoraščių platybėse radau tokią santrauką siuvimo pagrindų. Joje galima rasti daug įvairių įdomybių: nuo siuvimo rankomis, užuolaidų išmatavimo, siuvimo mašina ir t.t. Tikiuosi, kad ne tik man vertingas šis sąrašas - todėl dedu į savąjį dienoraštį ;)
http://sew4home.com/tips-resources/sewing-tips-tricks/881-you-asked-4-it-a-handy-list-of-our-tutorials-on-sewing-basics?utm_source=Sew4Home&utm_campaign=5b5ab8e0eb-20110523&utm_medium=email

2 komentarai:

  1. Ačiū, Egle, peržiūrėsiu, man, p[radedančiai siuvėjai, manau, tikrai bus ko pasimokyt.
    NU, bet pirma pamoka tai juoką sukėlė :D Niekada, na, NIEKADA tokių šunmazgių nededu, ką besiūčiau :D Dar mokyklos laikais draugės senelis siuvėjas ginte užgynė taip įtvirtint siūlą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tiesą pasakius, aš tų pirmųjų pamokėlių net ir nežiūrėjau. Kažkaip pamaniau, kad tai jau moku ir neverta ... bet turbūt vertėjo (ypač prieš dedant į savo blogą ... )
    Ir kitas dalykas - tai amerikoniškos pamokėlės. O pas juos daug kas ir elementaraus pateikiama kaip labai superinis dalykas - tai siūlyčiau pasiimti tai, ko pačiai reikia, t.y. filtruoti informaciją ;) Nes net ir kvailiausiam patarime kartais suspindi perliukų, dėl kurių verta ir nesamonių pasiklausyti :))))

    AtsakytiPanaikinti