2011 m. gegužės 15 d., sekmadienis

Kaip įdomiai užlopyti/papuošti berniuko kelnes? :)

              Pagaliau vėl turiu internetą. Pasirodo tai toks gėris :) Na bet ne apie tai ;) Visąlaik, auginant vaikus, atsiranda tokių rūbelių. kurie tik truputėlį suplyšę ir būtų puikiai nešiojami ir patogūs, jei tik tas suplyšimas nebūtų pačioje matomiausioje vietoje. Nežinau, gal dėl to, kad turiu du berniukus - mergaitėms sutvarkyti drabužėlius atorod daug paprasčiau. Ir išsiuvinėti kokią gėlytę ant probleminės vietos galima, ir kokią gėlelę vašeliu nunerti, ir gėlytę ar kokį kitą mergaitišką akcentą aplikacijos būdu atlikti. Atrodo taip parpasta. O kai turi berniuką? Juk gėlyčių nesiuvinėsi ;) O kokią nors mašinėlę aplikuoti - labai jau sudėtingas darbas, kuriam nepasiryžtu. Dar galima būtų užsiūti kokią nors etiketę, bet jas reikia pirkti... ir jei keli įplyšimai - kaip tada? juk kelios etiketės nesižiūri...
              Suprantu, kad šiais laikais, kai gali pakankamai lengvai nusipirkti naujų rūbelių (ar padėvėtų), lopymas nėra populiarus. Bet man kažkaip gaila išmesti rūbelius, turinčius tik menką įplyšimą. Bet vis nesugalvodavau, kaip gi čia paprasčiau tai padarius, kad tiktų berniukui. Vis nieko nesugalvojau... Ir besiruošdama papildyti tų pasižadėtų ir susiplanuotų didžiųjų darbų sąrašą dar ir siūtomis kelnėmis mano bernaičiams, pasiskolinau Ottobre žurnalus su modeliais vaikiukams. Pačiame naujausiame šių metų numeryje radau fantastiškiausią  idėją. Ir stebiuosi, kaip man nešovė tokia mintis.
                 Žurnale radau berniukui skirtus bermudus su kelio ženklais papuošimui. Va! Ogi tuos kelio ženklus puikiai galima panaudoti berniuko kelnėms užlopyti ;) Ir kaip nurodyta puslapyje - pasimokyti kelių eismo taisyklių nuo nuosavų kelnių :)))  


                 Tik va dar jokių kelnių pasinaudodama šia idėja nesutvarkiau. Bet labai norėjau pasidalinti - o gal dar kam nors pravers? :)
*****
                        O kalbant ta pačia mašinėlių ir berniukų tema, norėčiau pasidalinti ir dar vienu atradimu. Cutesycrafts.blogspot.com ardau pamokėlę, kaip puikiai atnaujinti berniuko kambarį. Ir tai labai nuostabi idėja ir nekainuoja milijonų. O gerai pagalvojus, galima panaudoti net ir tada, kai berniukui gali skirti tik vieną kažkurį kambario kampą. Tokia sienos apdaila tikrai nurodys kampelio savininką ir manau jo paties bus labai įvertinta.


                   Taigi pradžiuginkime savo mažuosius vyriškius mašinėlėmis ir jų atributais :)))))))

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą