2011 m. gegužės 6 d., penktadienis

Apsipirkau... Kad tik visus planus laiku įgyvendinčiau...

               Šiandien apturėjau didžią pirkinių dieną ir planų apmastymo dieną. Džiaugsminga, bet manau kitos, kai įvykdysiu savo planus, turėtų būti dar džiaugsmingesnės :)
               Pirmiausia turiu pasidžiaugti, kad gi pagaliau mano organizuotų atiduotuvių visi prizai pasiekė laimingąsias. Vajei kaip užtrukau... o atrodo gi tame pačiame mieste... Bet vistiek labai malonu įteikti asmeniškai :)            
               O mano planai ir pirkiniai štai čia:

             1. Pirkau baltos kanvos ir juodų siuvinėjimo siūlų. Nuo mokyklos laikų, kai siuvinėjau, turiu nemažą kiekį siuvinėjimo siūlų, bet juodų neturėjau. Teko pirkti. Ir anksčiau siuvinėdavau ant lininio audinio, kur skaičiuodavau, o tiksliau blusinėdavau, siūliukus. Labai pavargsta akys ir suklysti labai lengva.

              Todėl grandioziškiausiam būsimam savo siuvinėtam darbui pirkau baltą kanvą. Prie pirkinio pridėjus geltonų siuvinėjimo siūlų sruogą, adatą, "Juodojo siuvinėjimo" specialųjį "Rankdarbių" leidinį ir daug daug darbo - bus dovana. O ją reikia būtinai iki liepos pabaigos padaryti. Na ir užmojai :)))) 


              2. Pirkau 100 proc. vilnos tamsiai mėlynos spalvos siūliukus "Mezgimo zona" parduotuvėje. Planuoju numegzti savo mažajam vaikiukui aviatoriaus kepurę. Nes ta, kurią numezgiau (o tiksliau net dvi) jam netinka, nes yra per didelė / per maža. Nekenčiu Merino ir superwash vilnos, nes ji tysta. O kartais per daug, kartais mažai. Vat kas būna, kai patingi pavyzdėlį nusimegzti.... Pažadu pasitaisyti ;) 


            3. Užsukusi į parduotuvę "Malonios smulkmenos" pabandžiau rasti smulkmenėlių galvoje sudėliotam kaklo papuošalui. Artėja vienos mažos mergaitės krikštynos, norisi pasipuošti.  O mano tipo perliniai karoliai dar per Pauliuko kirkštynas sutraukyti ir laukia dar vieno savo gimimo (nors ir tada jau jiems buvo koks ketvirtas gimimas). Netikri tie perlai ir senai naudojami, nes dar mano mamytės pirkti. Bet dėl to paprasti perlamutriniai netikri perlai įgauna didesnę vertę ;) Asmeninę :)

              Nepavyko jų nufotografuoti savuoju mobiliu - nepykite. Jei pavyks mano vienas pirmųjų papuošalų vėrimo darbelių - būtinai fotografuosiu geresniu fotoapratu ;) Bandysiu nerti į dar nebandytą ir naują papuošalų pasaulį.
  
           4. Taip pat negalėjau nenusipirkti kito nuostabaus pakabuko. Tiesiog patiko ir prilipo - dar tiksliai nežinau, ką iš jo darysiu. Bet širdis dainuoja jį pamačius :) Gal nusinersiu virvelę ir bus viskas??? Pamatysim... (Ir vėl rankų drebėjimas labai matosi, nes pakabukas ne iš masyviųjų).


                  5. Ateinančių šio mėnesio pabaigoje krikštynų ir bažnytinės santuokos proga noriu padaryti vieną dovanėlę. Asmeninę, kad niekam kitam nebūtų naudojama. Tam man reiks tekstilinių dažų ir teptuko. O kas tai bus - tikrai pamatysite dar šį mėnesį ;) (Tikiuosi ne tik padaryti, bet ir parašyti apie tai iki 28 dienos).


              6. Oi, vos nepamiršau. Nenufotografavau, bet manau visos žinosite kaip atrodo adatėlės. Tokios kaip vinukai. Viename bloge buvau užmačiusi, kaip iš jų pasidaryti asmeninius smeigtukus. Kad niekas tokių pat neturėtų ;) Ir nuo to laiko negaliu išmesti iš galvos jų. Turbūt tol, kol nepasidarysiu pati. Pamatysite ;)


Štai tokie malonūs įspūdžiai iš šios dienos... Gera diena buvo :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą