2011 m. kovo 22 d., antradienis

A T I D U O T U V Ė S !!!

            Šimtojo pranešimo proga ir mūsų septintųjų (varinių) vestuvių sukakties (vajei, nejaugi jau septyni metai prašuoliavo...) proga skelbiu ATIDUOTUVES. Esant temai, susijusiai su vestuvėmis, ir atiduotuvių "objektas" yra baltas - baltasis šalis. Atėjus pavasariui - jis kaip tik garderobui papildyti ;) Juk reikia ne tiek šilumos, kiek pridengti kaklą ir pasipuošti. Nenešiojamas jis gali būti susuktas į tokią nuostabią rožę interjerui papuošti ;)


Norintys dalyvauti atiduotuvėse neturi būti mano tinklaraščio sekėjai ar kaip kitaip reklamuoti mano tinklaraščio (nors žinoma būtų labai malonu ;)). Gali dalyvauti visi ;)
Salygos:
1. Parašyti komentarą po šiuo pranešimu.
2. Komentare nurodyti, kiek metų jūs esate susituokę ir kokios vestuvės šiemet numatomos ;) (galite tai pasitikrinti čia, o jei nerasite - tada čia (dėkui Danguolei). O jei dar negalite nurodyti metinių dėl to, kad dar tokių nebuvo - tiesiog palikite komentarą ;) sekančio punkto tema.
3. Taip pat būtų malonu, jei parašytumėte, kurie trys įrašai iš jau esamų jums labiau patiko ir patraukė jūsų dėmesį. Galite nurodyti ir daugiau, jei daugiau sudomino ;)
4. Laikotarpis 2011. 03.22 - 2011.04.06 (16 dienų = nes septintos vestuvių metinės, dvi mano saulytės ir septyni sekėjai šiuo metu ;) )

2011 balandžio 7 dieną burtų keliu išaiškės šalio šeimininkė ;)

                O štai kokie jauni ir gražūs buvome tą įsimintiną dieną :) (Nuotraukėlė perfotografuota. Kadangi mano fotografavimo įgūdžiai labai skurdūs - tai ir rezultatas neypatingas...)



Atiduotuvėse dalyvauja:
1. aurelijalt 
2.  danguolesan
3.  Šarė ;]*
4.   Danguolė
5.   Aušra
6.  Jolanta

Registracija baigėsi.

10 komentarų:

  1. oi, labai grazus aksesuaras :). as jo noreciau :)
    su vyru tuokemes 2007 metais. hmm, tai dabar nezinau kiek jau cia metu praejo.. atrodo, labai seniai. labiausiai istrige, kai reikejo trenktis i koplytele laukuose, pilna zmoniu buvo(draugai, gimines). daug jaudulio, per misias zliumbiau is to gerumo. oi, taip romantiskai viskas praejo :)
    man is irasu dar patinka riesines su karoliukais ir megztinis,megztas masina, ir dar rankinukas siutas Magdei.
    Aurelija

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tai išeitų, kad ketvirtosios ;) Tik joms pavadinimo ner :( Kitais metais medinės bus. Sėkmės!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai baltas. Kai sniegas nutirpo, tai jau ir prisireikė. O ir vestuvių metinės baltos - popierinės :)
    Gražios tavo megztos spalvotos raštuotos kojinės.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Man tokiu dar nebuvo :) Na is irasu galima pasakyti man visi patiko, smagu, kad uzsiemi ne viena techika. Grazu ziureti i nuostabius darbelius.
    Na, tai tiek, sekmies kuriant grozi ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Tikriausiai nelaimėsiu, nes man nesiseka absoliučiai visose loterijose, bet su vestuvių metinėm vis tiek noriu pasveikinti ir palinkėti : sveikatos, tarpusavio supratimo ir susikalbėjimo. Ir tik šį įrašą skaitydama pagalvojau,kad jau netrukus, už poros mėnesių bus mūsų plieninės vestuvių metinės (pagalhttp://day.lt/turinys/vestuviu_jubiliejai). O dėl įrašų, kuris labiausiai patiko, tai, kad kaip rankdarbiautojai įdomu į visus rankdarbius pasidairyti.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Na, ir aš dalyvauju. Jūsų daryta sagė man labai patiko, dabar dar ir šalikėlio norėčiau. :D

    Su savo vyru kukliai susituokėm 2009metų gruodžio 5dieną. Tai kaip suprantu, tai bus mūsų popierinės vestuvės šiais metais (mes kažkaip susimaišėm ir popierines atšventėm vietoj kartūninių. :D).

    Šiaip man patinka visi įrašai. Labai širdi palietė rasta "Istorija apie du kūdikius". Man asmeniškai įdomu ir apie šeimą paskaityti (kažkaip norsisi bent pasmalsauti apie augančius mažylius, kol dar savų neturiu :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Linkiu sėkmės visoms dalyvaujančioms ;)
    Danguole, dėkui už kitą nuorodą. Pagal ją Aurelijos šiemet bus vaisinės vestuvės :) Ir Aušra nesusimaišė pernai švęsdama popierines. Manau svarbu paminėti, nebūtinai pagal standartinius sąrašus :D

    Apie šeimą ir vaikučius kaupiuosi rašyti ;) Kažkaip dar vis darbeliai laukė eilėje. O ir rašytoja iš manęs nelabai kokia... Bet pasistengsiu ;) Dėkui už pasiūlymą, Aušryt

    AtsakytiPanaikinti
  8. Ir dar - nuoširdžiausi sveikinimai, Danguole. Man kažkaip jau mūsų 7 metai atrodo labai daug, o jūsų jau ir vienuolika. Kuo dideliausios sėkmės, supratimo ir džiaugsmingų akimirkų kasdien ;)

    AtsakytiPanaikinti
  9. O, dar nepavėlavau! Labai mieli ir šilti Tavo darbeliai, Egle! Prisidedu prie sveikinimų! O mano šeimynėlė skaičiuos pirmąsias vedybų metines ;-)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Tikrai nepavėluota ;) Už sveikinimus dėkui - į sarašiuką jau įkėliau. Sėkmės!

    AtsakytiPanaikinti