2011 m. kovo 5 d., šeštadienis

Atsibuskit, lietuviai

Visada buvau už gyvenimą savo šalyje, nes čia mūsų šaknys, čia mūsų tėvai ir čia mūsų tėvynė. Internete blaškosi sukurtas filmukas, kurį siūlyčiau pažiūrėti kiekvienam (būtinai su garsu) ir pamastyti.

 
Autorius “forestass” pristato savo kūrinį ir jo misiją:
“Skirta visiems lietuviams. Nesvarbu, kur gyvenate ar kas esate. Visi mes lietuviai. Mažiau neapykantos ir daugiau vienybės :) . Kilus klausimam ar norui padiskutuoti llietuviss@gmail.com muzika – two steps from hell – the protector of earth. Kas dėl kalbos tai taip, net patys laisvai galit rast jok jai virš 6000 metų, daug kas skaičiavo apie 10 000, bet prieš kelis metus, nepasakysiu kada, jau įrodinėja, kad po 20 000. Ieškokit internete, knygose ir rasit. Nekalbėkite, kol nežinot.
Dėl valdžios – filmuke parašyta, kad politika pas mus beviltiška, todėl ir sakau: vienykimės, burkimės, darykim. Nuverst negalim, nes nebus turbūt kas vietoje jų, bet primint įstatymus – kodėl gi ne? Lietuva mūsų visų – mūsų teisės lygios į šią žemę, tad imkimės ją įdirbt. Ignoruoja mūsų prašymus, jei mitinge 3000? Surinkime 10 000. Nepadėjo? tada surinkim 30 000! Nevokti ir būti doriems, nesiskaldyt , o rodyt vienybės pavyzdį – ar daug mes iš savo valdžios prašom?
Tautos vienybė – galingas ginklas. Prisiminkite kova su SSRS.”

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą