2011 m. kovo 8 d., antradienis

Telefono dėklas

            Pribrendo reikalas įsigyti naują telefoną, nes su senuoju nebuvo įmanoma civilizuotai bendrauti. Iš patirties žinau, kad jei  darydama kažkokį darbelį iškart nepadarysi gerai, o tik patenkinamai, tai turėdama tą daiktą kito tobulesnio padaryti gali neprisiruošti ilgai ilgai... Taigi - mano naujajam telefonui reikėjo įdėklo. Ne tik apsaugojimui, bet ir todėl, kad nebuvo kaip kartu nešiotis pagaliuko telefonui valdyti jo nepametant. Dvi užduotys viename - čia jau neblogai ;)


          Besiblaškydama po kitus blogus žavėjausi juvelyriniu siuvinėtojų darbu. Ir prisiminiau, kad ir aš gi anksčiau siuvinėjau kryželiu. Ir taip užsimaniau vėl ką nors išsiuvinėti. Ši dviguba (jei turėsime omenyje ir siuvinėjimą - tada jau triguba) užduotis mane įkvėpė. Susiradau internete siuvinėjimo raščiukų. Žinoma, kad su gėlytėmis, nes jas mėgstu. Radau tokias nuostabias ramunes. Iš didelio užsidegimo nenorėjau laukti, kol nusipirksiu siuvinėjimo siūlų - siuvinėjau siuvimo siūlais, nes paveiksliukas mažiukas (daug knebinėjimo), ir to siūlo storio užteko. 


            Išsiuvinėjusi pasiuvau dėkliuką su plonyte kišenėle šone pieštukui ir virvele patogesniam paėmimui. Ir mano naujasis "augintinis", su kuriuo dar turiu išmokti elgtis, jau turi naujus apdarus :)
           Beje - viskas tik rankomis daryta ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą