2011 m. gegužės 4 d., trečiadienis

Mūsų vestuvių akimirkos

                   Mums įsimintiną 2004- ųjų metų kovo 20- ąją dieną įvyko mūsų tuoktuvės. Daug visokių keistenybių vyko ir iki tos dienos ir jos metu. Pradedant tuo, kad nudu susipažinome penktadieį tryliktą dieną ir per pilnatį :)))) Taigi ir daugiau 13 lydi mus. Su vestuvėmis susijęs tryliktukai: kviestinių svečių buvo trylika, įrašas apie santuoką tryliktas... Norėjom ir vestuves daryti tryliktą dieną, bet Druskininkuose vestuvių savaitgaliai būna tik kas antrą savaitę  - teko rinktis kitą dieną.  Mūsų jungtuvės turėjo vykti Santuokų rūmuose, kur šiuo metu įsikūręs Druskininkų muziejus, bet... savaitę prieš vestuves paskambino savivaldyvės darbuotojas ir pranešė, kad prakiuro Santuokų rūmų stogas ir mus tuoks miesto savivaldybėje. Bet nemanau, kad dėlto tapome nuskriausti :)
                   Po ceremonijos apturėjome labai malonų siurprizą: vietoj šampano, kuriuo vaišinamasi po tuoktuvių, mums darbuotojai paskaitė gražų eilėraštį ir padovanojo pirmąjį šeimyninį "nekilnojamąjį turtą".

                 Štai čia Druskininkų savivaldybės pastatas ir laimingi jaunavedžiai :)


              Ėjome pasivaikčioti (visi dalyvavę ceremonijoje, nes nenorėjau,kad kažkas sėdėtų ir lauktų namuose, kol mes važinėjame - todėl visur važiavo visi dalyvavę vestuvėse). Įamžintas senųjų gydyklų parkas. Jame dabar vyksta remonto darbai, nes Europa Royalle viešbutis tvarkosi savo aplinką.



              Šioje nuotraukoje matosi mano nuostaboji puokštė ir suknelė, kurią man pasiuvo gera draugė ir šilko, su kuriuo buvau krikštyta. Visad galvojau, kad iš to šilko siųsiuosi vestuvinę suknelę (žinot tos vaikiškos svajones apie tobulas vestuves). Švarkelį siuvausi pati.


                O ši nuotrauka jau taip pat per septynerius metus tapo kolekcine. Prie Liškiavos bažnyčios tvoros augo tokie seni dideli medžiai. Dabar jų jau nebėra... O prieš septynerius metus:


           O štai čia mūsų profiliai vakarėjančio dangaus fone...




2 komentarai:

  1. Kaip maloniai peržiūrėjau Jusu prisiminimų-vestuviu istoriją :)šiandiena vestuves visai kitokios, o jusiskes jau tokios"retrinės", labai gražios ! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Net nebūčiau pati sugalvojusi jų pavadinti retrinėmis ;) Dėkui :)

    AtsakytiPanaikinti