2011 m. balandžio 14 d., ketvirtadienis

Telefono melodijos

         Kadangi vis dar sėdžiu " be neto" :( tai kokio nors rankdarbio nuotraukėlių įkelti negaliu. Tad nusprendžiau pasamprotauti telefoninių melodijų tema. Kodėl? Ogi todėl, kad būdama Vilniuje labai susižavėjusi savo naujajame telefone įsidėjau (jei taip galima pasakyti) lakštingalos melodiją skambučiams. Taip miela, kai kur autobuse staiga išgirsti paukštelį čiulbant ;)
        Bet atvažiavusi arčiau gamtos - pradėjau nebegirdėti skambančio telefono, nes paprasčiausiai nebeatskiriu, kur tikra lakštingala gieda, o kur man skambinančiojo paliepimu manasis telefonas man treles suokia :) Arba vakare nusikalusi guliu lovoje, už lango taip meiliai lakštingala suokia... ; o aš guliu ir nervinuosi, kas čia taip vėlai (po 21 val. :)) man skambina. O kai išsiropščiu iš lovos ir nueinu į kitą kambarį, kur palikusi telefoną, - man niekas neskambina! Taip ir gaunasi, kad miestietė atsibeldusi prie miško nervinasi dėl natūralių garsų. Ech - turbūt teks kol čia būsiu pasikeisti meliodiją į kokią nors ne natūralių garsų melodiją ;)
        Tai vat tiek tų mano pamastymų melodijų tema. Čia kad nepagalvotumėte, kad paskelbiau atiduotuves ir pranykau kaip dūmas ;) Gyva esu - pailsėsiu ir grįšiu toliau rašyti ir "šarkintis" :)))

2 komentarai:

  1. Geras. O aš lakštingalos dar negirdėjau šiemet. Ankstyva ji Suvalkijoj :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jo jo - Suvalkijoj... Ypač Druskinikuos ;) O ten tai jos suokia issijuose. Tik išeik vakare pasivaikščioti.
    Ir dar vienas dalykas - kapinėse labai gražiai suokia, tokia ramuma, pušų ošimas. Gaila, kad negirdi tėvelis....

    AtsakytiPanaikinti