2012 m. birželio 2 d., šeštadienis

Stylish blogger Award

          Kai tik pradėjau rašyti tinklaraštį ir norėjau viską, kas nauja išbandyti, pamačiau šiuos apdovanojimus einančius per tinklaraščius - taip norėjau, kad ir manąjį kas pastebėtų. Po to išsiaiškinau, kad tie apdovanojimai kažkas panašaus į tuos laimės (bet dažniausia nelaimės) linkėjimus, buvusius populiariais mano mokykliniais laikais, kai viskuo tikėjom :) Dabar taip pat jų pasitaiko - tik jau ne rašytine, bet internetine forma ir ranka perrašinėti ir siųsti paštu nebereikia. Na žinot - tie laiškai, kurių tekstai paprastai nuostabūs su gerais palinkėjimais, bet pabaiga 90 procentų linki tau nelaimės, jei kažko nepadarysi... Nekenčiu tokių laiškų.
          Nors čia surašiau kritišką savo nuomonę apie tokio pobūdžio reiškinius, bet širdies gilumoje vistiek laukiau, laukiau... Ir sulaukiau. Ir ne vieno, o visų dviejų :)



           Pirmiausia juo mane pamalonino Aušrė, kurios įrašų visada ieškau ir nors nelabai mėgstu daug skaityti, bet jos įrašai visada sudomina :)


           Dėl anksčiau paminėtų priežasčių nelabai skubėjau dalintis šiuo džiaugsmu su jumis. Ir besikaupdama, bemedituodama apie gautą laimę - gavau dar vieną Stilingo blogo apdovanojimą iš kitos nuostabios asmenybės Laimos, kuri su dideliu užsidegimu rašo apie mezgimą ir gyvenimą kaime, taip pat organizuoja malonias atrakcijas (tokias kaip Megzkime kartu). 

            Nepagalvokite, kad nesidžiaugiu ar nevertinu tokio svarbaus įvertinimo. Man be galo malonu gauti apdovanojimus iš merginų, kurių tinklaraščiai man pačiai labai įdomūs :) Žinau, kad pagal numanymą nelabai galima teikti apdovanojimo tau jį įteikusiam asmeniui, bet aš negaliu susilaikyti :)

          Kadangi kaip visada blogų pasaulyje, kiekvienas apdovanojimas nebūna be kažkokio įsipareigojimo. Kiekvienas tinklaraščio autorius, gavęs apdovanojimą turi:
1. Padėkoti apdovanojimą suteikusiam asmeniui su aktyvia nuoroda į jo blogą.
2. Pasidalinti 7 tiesomis apie save.
3. Apdovanoti 15 neseniai atrastų blogų.
4. Asmeniškai pranešti apdovanotiesiems apie jiems suteiktą garbę.


          Dar kartą dėkoju
Aušrei ir Laimai už suteiktą malonumą ir garbę.

         Labai ilgai meditavau, ką čia galėčiau apie save parašyti ir pasidalinti su žmonėmis, kuriems įdomūs mano darbeliai ir rašinėliai. Ir galiausiai apsistojau prie šių:

      - Nors užsiiminėju ir bandau visokius darbelius ir juos keliu į savo tiklaraštį - bet save laikau Mezgėja. Turbūt širdis labiausiai atsigauna mezgant, nors ir ktii rankdarbiai suteikia polėkį :) O mezgu ir dėl rezultato, ir dėl proceso, ir dėl naujų dalykų, technikų išbandymo, ir kaip antidepresinę priemonę naudoju bei, savaime suprantama, dėl įvertinimo.

      - Jau seniai esu simetrijos vergė. Man atrodo viskas turi būti simetriška, matematiškai tvarkinga. Visad žavėjausi žmonėmis, kurie gali, sakykim, numegzti Freestyle dryžuotą mezginį. Bet bandau iš to išsivaduoti: pavyzdžiui, dryželiams pritaikyti Fibonachi seką arba tiesiog prisiversti ir išdrįsti daryti porinius daiktus nevienodus.

       - Kaip jau ir minėjau šio įrašo pradžioje - Nekenčiu NElaimės laiškelių siuntinėjimo, nes paprastai 99 procentais niekada nesiunčiu to spamo.

       - Dažnai kalbuosi su savimi. Mintyse :) Kartais ir su kitais žmonėmis pasikalbu mintyse. Daugiau kaip pusės pokalbių tema: mezgimas, modelių konstravimas, tobulinimas :)

       - Esu labai jautri kritikai. Ir dažnai kritiką pritaikau asmeniškai sau, nors ji ir nėra man skirta. Ypač neigiamus dalykus.

       - Sakau, kad gražu ir giriu TIK tai, kas TIKRAI labai patiko. Jei nelabai - paprastai nutyliu :)

       - Svajoju užsidirbti pragyvenimui, užsiiminėdama rankdarbiais.

* * * * *

         O dabar malonioji dalis. Iš visos širdies Stylish Blogger Award norėčiau suteikti šiems tinklaraščiams:

Eglės namučiai - už optimizmą, už plačią širdį ir šilumą kojoms :)
Rankų darbo gyvenimas - už kruopštumą ir įkvėpimą
Kai vaikai užmiega - už mamystės džiaugsmą ir mezgimo malonumą
Mano buveinė - už konkretumą ir tikslias mezgimo instrukcijas
Po klevais - už įkvėpimą pradėti rašyti šį tinklaraštį ir stebėtinai tobulus darbelius
Sonatuko užrašai - už įstabaus grožio lėlytes
Voolyvooly - už nuoširdų tinklaraštinį bendravimą
Žemugne - už siūlų dietą, už asmeninį dalijimąsi ir nuostabius darbelius, kurie įkvepia
Prisilietimai - už nuostabius darbelius
Mezgu kaimą - už geros nuotaikos bemezgant platinimą
Dreisena - už nuoširdų dalijimąsi savo išgyvenimais ir mielų, įdomių ir prikaustančių įrašų kūrimą, o taipogi už norą dalintis nuostabiomis dovanomis

8 komentarai:

  1. Be galo ačiū!
    Už šiltus žodžius ir už apdovanojimą :)*

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oi, merginos :) Kaip jūs mane nudžiuginot - greit pastebėjot. Dėkui ,kad skaitot mano tinklaraštį :))))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū- choru šaukia mano namučiai!!! :)))

    AtsakytiPanaikinti
  4. AČIŪŪŪŪŪ AČIŪŪŪŪ širdingai:) Esu pamaloninta:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ačiū labai. Būk skaitoma :) Ir sėkmės link svajonės. Lai išsipildo.

    AtsakytiPanaikinti