2012 m. birželio 3 d., sekmadienis

Kilimėlis mašina

          Yra tokia nuostabi svetainė http://www.sew4home.com/ , kurioje daug įdomių, paprastų ir išsamių instrukcijų kaip pasisiūti įvairių dalykų: kilimėlių, pagalvėlių, užuolaidų ir t.t. Ir instrukcijos su iškarpomis, ir iliustruoti instruktažai.
            Vienas iš ten pateiktų projektų - kilimėlis, patiesti berniukams ant žemės, kad galėtų žaisti mašinytėmis ir nešalti :) Turint du berniukus-  pati ta idėja. Pabandžiau pasiūti :)

             Originaliame puslapyje šiam projektui (deja nuorodos negaliu įkelti, nes rašo ,kad page not found ;( )  buvo panaudota medžiaga su mašinėlėmis, nors mano manymu puikiai tikų vienspalvė, kad labiau matytųsi langai. Kadangi turėjau likusį nuo patalynės siuvimo medžiagos su motociklais gabaliuką - pagalvojau, kad jis puikiai tiks mašinytėms :)
               Paminkštinimui panaudojau paruošto sintepono, skirto antklodėms, gabaliuką. Kitąsyk siūdama dėčiau tvirtesnį pagrindą ar papildomą storesnės medžiagos sluoksnį, nes kilimėlis gavosi ne toks tvirtas, kaip tikėjausi. Kilimėlis sudarytas iš dviejų dalių: mašinėlės ir priekabos, kurios susikabina lipuku (vadinamuoju velcro). Puikus sprendimas, kai yra du savininkai - gali padalinti :) 
     
               Jei kas norėtų pasisiūti, iškarpas šiuo metu dar galima rasti šiuo adresu https://sew4home.com/sites/sewmk.mervideo.com/files/images/articles/patterns/0570-Haul_It_Floor_Cushions_Pattern.pdf .

            Šiam kilimėliui naujieji jo šeimininkai rado dar vieną pritaikymą - puikiai tiko vonios kambaryje, kuriame šaltos grindys :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą