2011 m. liepos 10 d., sekmadienis

Formuoju dovanų rinkinuką: 5. Profilių rėmelis

                      Pagaliau prisiruošiau parašyti apie paskutinę dar nepaminėtą dovanų dalį. Jau rašiau apie vardines prijuostes. Iš pradžų norėjau ne vardines , o asmenines su kiekvieno iš jaunųjų profiliais padaryti. Gavau nuotraukėles ir pasidariusi trafaretus ant medžiagos išpiešiau profilius.  Man atrodo pavyko puikiai.


                      Kadangi planavau prisiūti prie prijuosčių - reikėjo, kad ir rėmelis būtų medžiaginis. Todėl iškirpau iš popieriaus norimo dydžio rėmelį ir aplenkiau juoda mežiaga (nugarėlę dar paklijavau flizelinu), kurią prismeigusi smeigtukais mažu dygsniuku prisiuvau prie medžiagos, ant kurios buvo išpiešti profiliai.


                Galiausiai gavosi tokie du medžiaginiai rėmukai, kuriuos taip gaila pasidarė prisiūti prie prijuostės (nors dabar galvoju, kad be reikalo pagailėjau...) ir dar tokioje vietoje, kur daugiausiai riebaliukų kliūtų ;)


                  Kažkur iš pasąmonės iškilo stiklinio rėmelio prisiminimas ir sudėjusi mintyse įsivaizduojamą vaizdą pagalvojau, kad manieji medžiaginiai rėmeliai turėtų gražiai atrodyti stiklo masyvo rėmelyje, kur kiekvienoje pusėje skirtingas profilis matosi. Taip ir nusėdo tas rankų darbas į stiklo rėmelius, o ne ant prijuosčių.

                Čia vaizdas iš skirtingų pusių :)


                 Tuo ir baigsiu dovanų rinkinuko odisėją ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą