2011 m. rugsėjo 30 d., penktadienis

Mašinyčių batukai

             Praeitą vasarą parėmėm "Maximą" ir nupirkom vyresnėliui Clogs'us. Jie patogūs tuo, kad vaikas be vargo gali juos pats apsiauti. Tik va iš to didelio "be vargo" gavosi taip, kad pavasario pabaigoje - vasaros pradžioje tų batukų užkulniukai dėl labai sąžiningo avimosi ėmė ir nutrūko. O tie gi batukai tokie sunkiai nudėvimi ir super avalynė per lietų ar po balas bėgioti. Gaila pasirodė išmesti dėl nutrūkusio dirželio.
             Išsitraukiau siuvimo mašiną, griebiau pasitaikiusią medžiagėlę ir gumytės gabaliuką - ir pasiuvau raudonus (!) dirželius geltoniems batukams. Keistai atrodo :) Tuo metu mano vaikas kaip tik kreizėjo gavęs lipdukų su įvairiomis mašinytėmis. Jie tokie truputėlį iškilūs - ir man kilo mintis, kad galėčiau pabandyti pritaikyti juos prie clogsiukų. Juk jei jau crazy, tai tegu būna crazy. Išrinkau dvi raudonas mašinėles, priklijavau jas prie kaspinėlių ir pririšau per skylutes. Na kad ateityje galima būtų pakeisti jų vietą ant batukų.


            Rezultatas man patiko. Tik va - atsibudo mažasis ir .... mašinėlės buvo labai gražiai nukrapštytos nuo batukų :( o didysis jau buvo matęs, kad mašinėlės BUVO ant batukų ir pradėjo reikalauti atgal jas pridėti. Teko tada paimti super klijus ir tuos lipdukus tiesiai prie batukų priklijuoti.
              Žinot, gal ir atrodo ne kaip firminių crocsų papuošimai, bet mano vaikiui šie mašinyčių batukai buvo patys patys visą vasarą. Net maudynes jūroje atlaikė (su vienu paklijavimu iš naujo). Ir dabar - jei tik reikia pačiam autis, tai ieško mašinyčių batukų. Turbūt ne tokia jau ir prasta idėja buvo ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą