2012 m. gegužės 21 d., pirmadienis

Šeimos amatų mugė

           Gegužės 23 dieną (trečiadienį) 16-19 valandomis kviečiu visus apsilankyti Šeimos amatų mugėje, kurioje dalyvaus mamytės ir tėveliai, kurie ne tik augina vakučius, bet ir savo rankomis kuria nuostabius dirbinius. Apsilankykite ir pasigėrėkite bei įsigykite ;) jums patikusių grožybių.



8 komentarai:

  1. Kaip sekėsi mugėje? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tai visgi buvo daugiau paroda nei mugė. Nieko nepardaviau, nors tikėjausi. Tai šiek tiek pagadino nuotaiką. Bet koncertas buvo gražus, žmonių daug ir didelis vėjas :) , kuris matavosi ne tik mano dirbinius...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dažnai prie rankdarbių iš pirkėjų išgirstu tokia repliką - Gražu, bet nepirksiu, juk ir aš taip galiu pasidaryti. Bet tikriausiai taip ir nepasidaro... Nes pradėję daryti, manau, pamatytų, kad taip nemoka:))) Tiesiog dar čia sovietinių laikų palikimas - viską pasidaryti pačioms.

    AtsakytiPanaikinti
  4. dar gali būti, kad tie patys, kur sako pasidarysiu, nueina ir nusiperka kokiam turgely ar prekybcentryje panašų daiktą iš sintetikos ir džiaugiasi, kad "va, toks pats, bet penkis kartus pigiau". Žmonės dar nemąsto, kad kokybiškos medžiagos labai svarbu, o dar rankų darbas, tad ir kaina negali būti maža.
    Buvau aš šioje mugėje. Buvo daug gražių daiktų vaikučiams, bet kai savų neturiu, tai ir nepirkau. Bet jei turėčiau, manau būčiau išleidusi visus pinigus, kiek atsineščiau :)))) ir kainos tikrai nebuvo didelės, tad keista kodėl nepirko...

    AtsakytiPanaikinti
  5. VoolyVooly - galėjai prieiti, būtume pakalbėję ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Aš labai norėjau į mugę, bet man susišvietė, kad ji turi būti ketvirtadienį, tai ir pražiopsojau... Būčiau iš Eglės nusipirkusi dar tų nuostabių Skew kojinyčių:)))

    AtsakytiPanaikinti
  7. Dėkui už įvertinimą. Tik deja, Skew kojinytės kolei kas buvo vienintelės ir jos gyvena pas tave ;) Ateis laikas ir kitoms, bet kolei kas dar ne. Tiems, kas nežino apie ką mes čia - laukite naujų įrašų. Aprašysiu ir mažutėles, ir dideles.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. lauksiu aprašymo, nes tikrai nesupratau apie ką kalba eina :))

      Panaikinti