2012 m. kovo 13 d., antradienis

Paulius auga :)

            Šiandien Agnė jau paskelbė baigto megztuko - paltuko nuotraukas. Tiesiog spartuolė. O Mezgu kartu atrakcijos šeimininkė irgi jau rankoves narplioja. Voolyvooly ir Kibirkštėlė taip pat rausvas juosteles skaičiuoja. Kokios greituolės, nors nenuostabu, nes terminas tik iki kovo 24 dienos. Mano Paulius (megztukas, ne sūnukas) auga palengva.  Vis dar kankinuosi su tom laaaabai ilgom eilėm prieš rankovių atidalijimą, nes numezgus pagal aprašymą paaiškėjo, kad vyras nelabai telpa ir reikia dar pamegzti.... Bet dirbam :)
                       Ardžiau, skaičiavau, vėl mezgiau ir palikau kaip sakoma išsitempimui, nes net megzdama storesniais siūlais vistiek turiu megzti didžiausią dydį, o tai reiškia daug akių ant virbalo, daug perstūminėjimo ant virbalų su valu. Bet pagaliau jau atidalinau rankovių akis ir tos laaaaaaabai ilgos eilės tapo tik labai ilgomis :)


             Kadangi mano vyras pakankamai nemažas - tai tos skersos juostelės jį dar labiau paplatintų, todėl vietoj spalvotų juostelių darysiu ripuliukų juosteles, kurios suteiks reljefą, bet ne spalvinį sudryžavimą. Bet dryžiukų nenorėjau atsisakyti, o ir perpetės formavimą norėjosi paryškinti, kad matytųsi, jog tai reglano rankovės. Todėl perpetę sudryžavau su rudos spalvos siūlu. Tai padariau dar ir dėl to, kad nesu įsitikinusi, kad pakaks turimų pilkų siūlų visam megztukui.
              Tik va visiško malonumo megzdama nejaučiu, nes labai jau trumpas terminas.  Juk tik pusantros savaitės liko, o dar reikia visą "kūną ir rankoves su viso megztuko apdaila numegzti. Stresas, stresas... Einu gerti arbatos ir megzti - mažu suspėsiu.

3 komentarai:

  1. o kaip gražiai atrodo tie dryžiukai. labai smagiai.
    o jei sūlai stori, tai gal ir megsis greitai. reik tik įsivažiuot :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dar vienas originalas :) Laukiu nesulaukiu!!! :) :) :)

    AtsakytiPanaikinti