2012 m. kovo 19 d., pirmadienis

Pauliaus prieauglis (MK: Paulie)

               Pirmiausia noriu atsiprašyti, kad šįkart nebus nuotraukų, nes tik nufotografavus nusėdo fotoaparato bakterija. O pakrovėją pasirodo prieš porą sav palikau pas mamą... Va taip būna, kai su dviem vaikais bandai autobusu namo parsiboginti - vis ką nors pamiršti :( Kai jau atgis fotoaparatas - įkelsiu tą nuotraukėlę, bet manau tikrai jau bus po atrakcijos Mezgame kartu pabaigos. Todėl nutariau raštu aprašyti Pauliaus augimo procesą :)
              Taigis... nuo ko čia pradėti? Turbūt nuo to, kad pagaliau supratau, kad pilkų siūlų tikrai nepakaks :( Todėl reikia galvoti kažkokį cinkelį rudos spalvos siūlų pridėjimui. Rankovių ir megztuko apačia bus ruda. Megztukas vis dar išlieka su ripuliukų juostelėmis. Kai pamačiau mintyse megztuką - daug lengviau pasidarė megzti, nes žinau kaip jis atrodys. Iki tol toks visas pilkos spalvos man jis nelabai lipo.
               Kadangi megztukas yra 120 cm pločio, tai tos ilgos eilės truputį prailgsta bemezgant. Todėl megztuke padariau šoninių siūlių imitaciją, kaip ir rankovėse - per visą ilgį eina blogosios akies stulpiukas. Tos dvi blogosios akys galiausiai duoda vaizdą, lyg ten būtų siūlė. Suprantu, kad modelis yra mezgamas taip, kad nebūtų siūlių ir jų nesimatytų - bet man laaabai knieti ką nors  pakeisti, kad nebūtų "standartinis" :)
                Šiuo metu numegzta: perpetė, rankovės be apdailos ir pusė megztuko "pilvo" :) Liko pusė "pilvo" ir apdaila. Ir daug, ir  jau nebe :)))))

2 komentarai:

  1. Nesijaudink, vis tiek lauksim tavo megztuko, juk jis kovos dėl originaliojo titulo :)
    O man jau Paulie visai nesinori megzti... vos vos baigiau rankovės, liko tik kraštai, bet atrodo, kad begalybė :D tai gal tiesiog reikia pailsėti, nes gal per daug intensyviai mezgiau, o gal jau norisi šviesesnių spalvų :) Kad ir kaip bebūtų mane stumia pirmyn mezgimas kartu ir laaabai gražios sagos, kurias nekantrauju prisiūti :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vat su tuo noru kaip ir problema kyla. Tas mezgimas kartu ir nustatytas terminas kažkiek palaiko, nes taip jau būčiau padėjusi į šalį ir pradėjusi megzti ką nors mažesnio, o po to perėjus vėl prie šio megztuko. Bet dabar dėl mažo laiko likučio - stengiuosi megzti megzti megzti.

    AtsakytiPanaikinti