2012 m. kovo 28 d., trečiadienis

Šildyklės rankoms

           Žiemos metu labai reikalingos šildyklės mažoms rankelėms, kad nešaltų. A Girl and a Glue Gun puslapyje užmačiau pamokėlę, kaip pasisiūti mikrobanginėje pakaitinamą rankų šildyklę. Idėja man labai patiko, ypač todėl, kad panaudojamos paprastos mano namie turimos medžiagos.
               Viršus lininis audinys, pripildyta - ryžių kruopomis. Šildyti mikrobanginėje ne ilgiau kaip vieną minutę (pašildžius ilgiau - pradeda degti ryžiai, o dar ilgiau ir lininis audinys). Spėkite iš kur žinau ;)
                Mums iki vaikų darželio yra 750 m, tai pašildžius prieš išeinant ir įdėjus į pirštinėles - tą atstumą išsilaiko šiluma. Kelionei atgal nebeužtenka šilumos. Tai buvo prie kokių -15. O jei įsidėjus į kišenes - šildo kelionėje į abi puses. Vyresnėliui dėdavau į pirštinėles, o mažėliui, sėdinčiam vežime - į rankytes laikyti, nes jis mėgsta kažką laikyti. Deja laikymas rankytėse nelabai pasiteisino, nes porą pametėme. Mąstau gal verta būtų prisegti prie rankovėlių, kad nepasimestų?
             Galima panaudoti ir medžiagėlę su kokiais nors piešinukais, Esu įsimylėjusi žvėriukus ant lino ir turėjau jos likučių - pabandžiau pataikyti gyvūniuką. Galima buvo ir daugiau pasikrapštinėti ir nutaikyti, bet yra kaip yra ;)

1 komentaras:

  1. o kaip fainai :) man reikės kitai žiemai irgi tokių, super išradimas :)

    AtsakytiPanaikinti