2012 m. vasario 13 d., pirmadienis

Kojinės su širdutėmis

                  Dar prieš Kalėdas radau viename puslapyje aprašą nuostabių kojinių su širdelių raštu (Hearty-stripy socks). Tiesiog įsimylėjau paprastą tų kojinių raštelį. Jis niekaip neišėjo iš mano galvos. Todėl po naujų metų, nepaisant mus užpuolusių ligų maratono, nusprendžiau numegzti tas kojines. Visgi šiemet sau daviau žodį, kad išbandysiu įvairių kojinių mezgimą. Taigi panaudojau turimas atnarėles ir pereinamų spalvų Teksrenos siūlus, pirktus "Dvinyčio" parduotuvėje. kadangi iš visų turimų matkelių daugiausia turiu prasidedančių mėlyna spalva - tad ir kojinės nors ir su širdutėmis, bet bus vyriškos, t.y. mėlynos ir kiek gausis žalios spalvos.
                  Mezgiau uždėjusi 60 akių (10 širdučių motyvų), ir apie 45 dydžiui tinkamo ilgio. Planavau, kad bus dovana vyrui Valentino dienos proga. deja, mano vyro kojų aukšta keltis ir šios kojinės jam pasirodė per ankštos. labai gaila :(

4 komentarai:

  1. Labai gražus motyvas. Gaila, kad kito Valentino teks ieškot :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man pasisekė - jau pavyko surasti ;)
    Motyvą tiesiog įsimylėjau - žiūrėk vėlesnius įrašus :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mėlynos vyriškos kojinės atrodo puikiai, mano valentinui bus pats tas. :) Kadangi laiko dar tikrai daug, reikės greitu metu kibt į darbą. :)

    AtsakytiPanaikinti