2011 m. liepos 7 d., ketvirtadienis

Didysis siuvinėjimas: trečdalis darbo :)

                Nusprendžiau nebedėti po vieną motyvą, o po ilgo nerašymo įkelti progresą. Siuvinėjimas vyksta tik geranoriškos mano mamos ir anytos pagalbos dėka (nuvažiavus pas jas ir prižiūrint mano du visko vertėjus). Tada aš galiu sėdėti ir siuvinėti, stengdamasi suspėti į nusistatytus terminus. Tuo pačiu jau kaupiasi daug kitų darbų, bet jiems teks palaukti, kol pabaigsiu šį amžiaus siuvinėjimą.
                Kuo toliau siuvinėju, tuo labiau darosi gaila, kad reiks padovanoti. Todėl jau apsižiūrėjau, kaip galima padaryti mažesnį variantą ir, kai darbai aprims, planuoju neskubėdama ir daugiau besimėgaudama išsiuvinėti dar vieną darbelį :)))) Sau :)
               Na o dabar trečdalis darbelio :)

2 komentarai:

  1. Gražu. Daug laiko ir kantrybės reikalaujantis darbelis. Gala kada nors... nors abejoju ar ir aš imsiuosi siuvinėjimo ant audinio. \kokia virvute, gal, bet kryželiu...chmm... gal geriau siuvinėsiu karoliukus.

    AtsakytiPanaikinti
  2. O man virvute atrodo per daug sudėtinga ;) Kryželiu taip paprasta, o čia dar idomiau, nes visokius raštus dygsnelius išvinguriuoji. Kažkuo primena grafinių piešinių kūrimą tušu. bet gal čia tik man. Šis juodasis siuvinėjimas man net labiau už kryželiu patiko.
    Iš kitos pusės - man siuvinėjimas karoliukais ir kiti su tuo susiję darbai dar sunkiai įkandami atrodo.
    Taigi turbūt - kiekvienai prie skirtingų darbelių rankos limpa :))))

    AtsakytiPanaikinti