2011 m. birželio 27 d., pirmadienis

Spalvų ieškojimas.... ŽYDRA ŽYDRA :)

                  Rasos bloge "Ant palangės" užmačiau spalvotą akciją, kurios "vadove" tapo "Knopkiniukų"autorė.  Susigundžiau tokia akcija ir aš. Taigi paprašiau ir man skirti spalvelę. Parinkimas buvo toks:
           knopkiniukai rašė...
           :) Egle- pirma pagalvojau apie varda ir jo spalva :))) Ne, tau -ZYDRA :)






                  Buvo labai smagu (tik va įkėlimas į blogą užtruko ilgiau nei ieškojimas ir fotografavimas). Labai smagi atrakcija. Turbūt reiks žydrą priskirti prie mano labai mėgiamų spalvų.
                  O čia daikčiukų sarašiukas: vyriškas losjonas po skutimosi, balionas po gimtadienio, basutės, dvi arbatos dėžutės, dušo želė, oro gaiviklių flakonai, vaikiško boulingo kamulys, vaikiška mano dekoruota kėdutė (jau reikalaujanti perdarymo), nerta kepurėlė, kompiuterio kolonėlės, kompiuteris, vaikiška kuprinė, žaibo makvyno naktinė lempa, naktipuodis, patalynė su žydrom gėlėm, Paly Doh plastilinas, žydras ir Eurolines puodeliai, Pupu žydroji, dokumentų aplankalas su žydrais pieštukais ir tušinuku, žydro stiklo šeimos židinys, žydra rankomis dekoruota medvilninė skraistė, dantų šepetukų stiklinė, suolelis, sveikinimas tėtukui, draugės dovanotas termometras su delfinais, sofos užtiesalas, žydra vonelė ir kibiras, žydro kiškio ruošinys. 

                Ačiū, knopkiniukams, už šią atrakciją

1 komentaras:

  1. :) Vau Egle- fantastiskai zydra, sedziu ir sypsaus :) Tikiu kad tai tavo megstamiausia spalva, jei kompas zydraas :)))) Labai patiko skraiste,is esamo saraso ir as turiu tokia pat delfinu statulele, voniale ir kibira ;)))))
    Dziugu , kad patiko procesas.
    Linkiu danziau, pamatyti tai, kas retai islenda i dienos sviesa :)
    Knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti