2012 m. lapkričio 3 d., šeštadienis

"Rankų darbo dovanėlių mainai 2012"

Sveikos ir sveiki, mano ištikimieji tinklaraščio skaitytojai,

           jau keturi mėnesiai nieko nerašiau į savo tinklaraštį, nes mano gyvenimo stilius ir tempas labai pasikeitė. Ne tik baigėsi nuostabusis laikas, kai galėjau būti tik su savo mažaisiais džiaugsmeliais ir skirti laiko savo pomėgiams. Po to sekė laikas, kai intensyviai ieškojausi darbo, nes ankstesnė darbovietė per mano motinystės laikotarpį jau buvo spėjusi subankrutuoti. O suradus darbą, reikėjo prisitaikyti prie naujo gyvenimo ritmo. Tuo pačiu ir mažasis pradėjo eiti darželin. Taigi, rankdarbius teko padėti į šalį, kas žinoma nelabai pavyko, nes taaaip norisi kažką daryti. Na nors pakeliui į darbą, važiuojant apie 40 min autobusu, vistiek retkarčiais kažką paknebinėju, nes namie jau nebelieka laiko. Taip pat stengiuosi prisėsti bent porai valandų savaitgaliais, bet tokiu laiko skyrimu - visi rankdarbiai einasi daug daug lėčiau.

             Na bet ne apie tai norėjau parašyti. Noriu priminti, kad iki lapkričio 8 dienos galite registruotis  į Lindos organizuojamus Rankų darbo dovanėlių mainus: http://www.craftaholicsanonymous.net/handmade-gift-exchange-holiday-2012-signups. Aš jau užsiregistravau :)



               Tuo pačiu noriu paklausti, ar yra norinčių daryti dovanėles ir keistis jomis? Pamenate - organizavau tokius pavasarį. Atrodo buvo nemažai džiaugsmo dalyvaujantiems. Pati nepažadu dalyvauti, bet jei bus norinčių - galiu suorganizuoti traukimą ir suporuoti norinčias gaminti asmenines dovanėles ir apsikeisti rankų darbo dovanėlėmis ir džiaugsmu gaminti ir dalintis. Jei atsiras norinčių - rašykite prancke(eta)gmail(taškas)com su laiško antrašte "Rankų darbo dovanėlių mainai 2012". Laiške būtina nurodyti:
1)patvirtinti norą dalyvauti,
2) nurodyti, kokiais rankdarbiais užsiimate
3)nurodyti, su kokių rankdarbių auksaranke pageidautumėte būti suporuota (pasistengsiu, kiek įmanoma į pageidavimą atrankos metu atsižvelgti)
4)savo el. pašto adresą, kuris bus perduotas jūsų porininkei

Tapti šio tinklaraščio sekėjais nebūtina, nebent norėtumėte ir rastumėte čia kažką įdomaus. Taip pat nebūtina rašyti apie šiuos dovanėlių mainus, bet jei paskelbsite apie juos plačiau - bus įdomiau, nes galės daugiau dalyvauti. Tad spręsti jums, ar platinti žinią apie šią akciją atrakciją ;)

Terminai:
Registracija bus priimama iki lapkričio 11 dienos 24 val. Lietuvos laiku.
Porininkai gaus informaciją apie partnerius iki lapkričio 13 dienos.
Susipažinimui su partnere, pageidavimų išsiaiškinimui ir dovanėlių gaminimui turėsite laiko iki gruodžio 4 dienos.
Vėliausiai gruodžio 5 dieną turite nunešti dovanėlę į pašto skyrių ir išsiųsti jį porininkei. Galima išsiųsti ir anksčiau, taip pat galima perduoti asmeniškai, jei turite tokią galimybę (tai netgi labai patartina ;) ). Tokiu būdu turėtumėte gauti dovanėlę dar iki Kalėdų.

Dovana turi būti BŪTINAI rankų darbo, pagaminta asmeniškai tam žmogui. 

Taigi lauksiu norinčių dalintis rankų darbo dovanėlių džiaugsmu besiregistruojant.

5 komentarai:

  1. Tikrai labai patiko šie mainai, visiems rekomenduoju dalyvauti.Šįkart nespėsiu, bet palaikau idėją! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kokia faina mintis! Net matau prieššventinį šurmulį gavus dovanėles :-)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nepaisant gerų norų ir šių kelių rekomendacijų - neatsirado nei vieno ar vienos skaitytojos, kuri norėtų pasidalinti savo rankų darbu.
    Kad ir kaip būtų gaila -daugiau norinčių tik gauti, o ne dalintis.... :(

    AtsakytiPanaikinti
  4. kaip obidna... matyt toks tas laikas.. rudeninis ... as gaila nepastebejau , kad vyko ....

    AtsakytiPanaikinti
  5. Jei yra noras - galim dviese apsikeisti ;)

    AtsakytiPanaikinti