2012 m. gegužės 21 d., pirmadienis

Pauliaus svoris ir kiti pamastymai

          Po ilgo tylėjimo - dar vienas patikslinimas Pauliaus fronte: Sunaudoti senai savo eilės laukiantys siūlai. Buvo nupirkta 200g rudų siūlų, jų liko 30 g. Pilkų sumegzta 670 g, liko 55 g. Jei reikės taisyti apykaklę su charakteriu - jie pravers ;). Megztukui iš viso sunaudota 840 g siūlų.
         Darsyk noriu padėkoti Mezgu kaimą autorei už nuostabią atrakciją :) prie kitų siūlymų megzti kartu nedrįstu prisijungti, kad nenukentėtų mano planai ir įsipareigojimai, nesgi sau megzti didesnė pagunda, nei kitam. O per tas nesibaigiančias vaikų ir mano ligas bei sanatoriją (dėl jos ir buvau dingusi iš eterio, nes neturėjau priėjimo prie interneto) darbelių prisikaupė. Ir papildomų pagundų nesinori turėti. Bet jei ne tie svarbūs mezginiai gimtadieniams ir draugams - su dideliu malonumu ir užsidegimu megzčiau Paulie sau, nes jau pamačiau ir radau siūlus, iš kurių norėčiau tokio megztuko, arba prisijungčiau prie VoolyVooly mezgimo kartu - nuostabus megztkėlis vasarai. Jei būtų terminas iki liepos mėn - tada gal prisijungčiau, nes birželio pradžiai jokiu būdu nespėsiu ,nes sau neturėsiu laiko mezgti.
        Va - pasibėdavojau. Bet visa tai tik šiaip ;) Ir dar norėčiau sau ir kitiems priminti, kad artėja birželio 1-oji - diena, kai galima bus registruotis ir dalyvauti Rankų darbo dovanėlių mainuose. Juos organizuoja Linda iš Craftaholicsanonymous. Pernai dalyvavau ir labai tuo džiaugiuosi - pabandykit ir jūs ;)
 

4 komentarai:

  1. O ačiū ir Tau :) dabar tik pamačiau įrašą :))
    Aš manau kad February Lady Sweater būtų labai gražus iš tų žydrų siūlų, nes ir storis kaip tik jam ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Atrodo tiems žydriems siūlams turiu kitą idėją - tik dar nežiūrėjau ar užteks.

      O dėl February Lady - reikia dar panešioti ir šiuo metu bent kelias dienas pailsėti nuo mezgimo, nes paskutines keturias paras nieko daugiau nedariau tik mezgiau, nes reikėjo šiandien atiduoti porą skraisčių, o aš su laiku apsiskaičiavau :( Teko naktimis varyti - tai dabar rankų pirštų nelabai jaučiu. Šiandien relaksas :)

      Panaikinti
  2. kaip keista, aš ir tik dabar radau šį įrašą. kažkodėl mano blogas rodo ne visas naujienas :(

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nieko keista - matot aš nelabai nuosekli dienoraščio rašytoja paskutiniu metu. Ir prisėdusi tą pačią dieną parašau po kelis įrašus vienu metu - todėl tarp naujienų parodo tik paskutinį įrašą. Kai prie interneto paskutinį mėnesį priėjau tik 4 kartus, tai laiko arba ūpo pritrūkdavo, o kai jau atradau abiejų - tai ir įrašai keli vienu metu išėjo ;)
    Svarbu, kad radot, nors ir vėliau :)

    AtsakytiPanaikinti