2012 m. vasario 14 d., antradienis

Mano išpildytasis noras :)

              Dar vienas įrašas apie Sonatos organizuotą Šv. Valentino dienos proga dovanėlių mainų atrakciją. Skaitantys mano paskutinius įrašus jau žino, kad šioje atrakcijoje turėjau pasikeisti pageidavimais ir dovanėlėmis su nuostabia asmenybe - Renute :) Pavarčiusi jos tinklaraštį, likau sužavėta jos kruopščiais ir smulkiais darbeliais. Jau senokai pagalvodavau, kad man reiktų adatinės knygelės ir dėkliuko žirklutėms. Pamačiusi nuostabius Renutės kūrinius, nepasikuklinau ir paprašiau žydros adatinės su dėkliuku žirklutėms. Pažiūrėkit, kokį tobulą rinkinuką parsinešiau šiandien iš pašto skyriaus:


                 Jis tikrai TOBULAS, nes pati aš net panašaus NIEKADA nebūčiau pasidariusi. Kolei kas dar stovi suvyniotas į plėvelę, nes man gaila jį ištepti :) Tiesa, dar reiks nusipirkti žirklutes, kurios tiktų dėkliukui. Bet mes taip su Renute ir sutarėm :)
                  Dar pora dalykėlių, kurių nesimato nuotraukėlėje: 1) adatinėje radau adatėlių su širdelės formos galvutėmis - nuostabu (prietarais netikiu, o jei ir taip: taigi ne dovanojama, o keičiamasi. Tad manau, kad tai atstoja pinigėlio mainais davimą :)) ; 2) ir dar pakuotėje radau belgiško šokolado plytelę ir ne bet kokio, o su karamele ir .... druska :) (atrodo teisingai supratau užrašą).
                  

3 komentarai:

  1. Egle, tikrai tau pasisekė, Renutės preciziškas išpildymas, kiek žinau, siuvinėta natūralaus šilko juostelėmis, tai jos arkliukas, taip sakant :)))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jau kad pasisekė - tai nerealiai :)))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Džiaugiuosi, Eglute, kad tau taip patiko, labai stengiausi. Juostelės tikrai šilkinės, o dėl "arkliuko" kaip Jolanta minėjo....... kiekviena mes turi savų arkliukų ir ne po vieną :))) Vienas iš tavo arkliukų - raštuotas mezgimas ir aš gavau nuostabias raštuotas kojines už kurias esu begaliniai tau dėkinga ir labai laiminga ;)

    AtsakytiPanaikinti