2012 m. vasario 13 d., pirmadienis

"Išpildyti norą" gavau visišką laisvę - pažiūrėkit, kas gavosi :)

             Tęsiu norų pildymo akcijos aprašymą. Su Renute tarėmės dėl norų. Aš nebuvau baisiai kukli ir prisiprašiau daugybės dovanų (tikiuosi Renatos neišgąsdinau :)). Man buvo lengviau - Renutė davė man visišką laisvę ir leido pačiai sugalvoti, ką padovanoti. Žinote, net savo vyrui sunkiai ką nors dovanoju šia minima proga, nes man ši šventė nelabai prilimpa. Bet šita akcija ir būsimas gaunamos dovanos džiaugsmas privertė kiek kitaip žvilgtelėti į šią šventę. Dėkoju Sonatai, kuri prisidėjo prie šio virsmo :)
              Bet grįžkime prie dovanos. Kadangi, kaip jau rašiau, įsimylėjau širdėtų kojinių raštelį ir turint omenyje šiemetinį "kojinių" pasižadėjimą sau, prisiminiau, kaip vyro brolis džiaugėsi vardinėmis kojinėmis. Ne kiekvienas gi gali pasigirti tokiu gėriu :) Nuspręsta - megsiu vardines kojines su širdelių motyvu :) O kad nebūtų per daug lengva - dar pridėjau brioche rašteliu megztą atnarą. Jau senokai mąsčiau apie šį raštelį, bet jis man atrodė kažkiek sudėtingas. Dabar nusprendžiau išbandyti, ir pradėti nuo mezgimo ratu ir dviem spalvomis (na, kad būtų sudėtingiau - juk įdomiau). Atrodo pavyko - tik kojinių atnarai gal nelabai tinka. Tikiuosi Renutė nesupyks, kad kojinių atnarėlė neapgula tampriai kojos ;)
                 Ant kulkšniuko dalies išsidėstė Renatos vardas (nuotraukoje pasistengiau sudėti abi kojines, kad tai matytųsi. Vardas išsidėstęs ant abiejų kojinių), apsuptas širdelėmis, o pėdos dalyje puokuojasi anksčiau minėtas širdučių motyvas, kurį truputėlį pergrupavusi pritaikiau ir pirštų nulaidymui, kad ir pirštukai būtų "mylimi" :). Kojinės megztos ir "Teksrenos" 100 proc. vilnos (baltų ir pereinamos spalvos siūlų).

                Kadangi dovana Šv. Valentino proga - tai leidau sau pridėti dar vieną širdutę: megztą :) Ji turėjo būti suvelta, kaip rekomenduojama jos mezgimo aprašyme, bet aš pabijojau, kad mano kamšalas gali neatlaikyti vėlimo procedūros. O ir nesuvelta ji man pasirodė labai graži ir verta dėmesio.


                 Taigi suvyniojau kojines, surišau raudonu kaspinėliu ir jį papuošiau megzta širdele. Tikiuosi, kad jau ryt dovanėlė pradžiugins Renatą (nes Lietuvos pašto programėlė, kuri parodo, kur yra registruotas siuntinys, man "pakuždėjo", kad šiandien ryte mano siuntinukas jau buvo Klaipėdos centriniame pašte.) Laikau sukryžiavusi pirštus, kad rytoj Renute jau džiaugtųsi mano dovanėle :))

7 komentarai:

  1. Norėčiau,kad po mano vardu slėptųsi aktyvi nuoroda į mano blogą:((((

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oi ,atleisk,Egle,ne visi akli mato:)))))) nemačiau kas žemiau parašyta.......

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sonata, ne visada naktimis rašyadama gali pamatyti, kokias klaidas padarai ;) Pasitaisiau ir šiame įraše

    AtsakytiPanaikinti
  4. Egle!!! Tai pačios gražiausios kojines kokias esu mačiusi!!! Pas Sonatą išvydus foto žagtelėjau ir atlėkiau pasakyti - super, super, super!!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui, Egluže, už įvertinimą. Jei pati tokių norėtumei - galim tartis mainams :)))))

      Panaikinti
  5. Labai labai norėčiau! Tarkimės:)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tikra tiesa - kojinės nuostabios ir už jas esu be galo be krašto dėkinga. Ir kraštelis man tinkantis - nemėgstu spaudžiančių kojinės kraštų, ir ta "išbarstytų" širdelių gausa, ir raudona pereinama spalva nuostabi, o dar kur mano vardas išmegztas..... Šaunuole ;)
    Esu labai labai laiminga ir dėkinga tau, Eglute ;)

    AtsakytiPanaikinti